Kindplaatsen

Gastouderopvang bied opvang aan maximaal 5 kinderen tegelijk in de leeftijd van 0 t/m 3 jaar (het moment dat uw kind naar de basisschool gaat). 
Omdat er veel vraag is naar flexibele opvang heb ik een aantal jaren geleden besloten om dat te gaan bieden. Dit betekend dat u opvang kan afnemen wanneer u dat nodig hebt zonder vast te zitten aan de dagen. 
Opvang is al mogelijk vanaf 6 uur in de ochtend tot 18.00 uur. Andere tijden is in overleg vaak incidenteel wel mogelijk. 

U geeft dan op donderdagavond de uren door voor de week erop. Deze uren staan dan wel vast en moet u dan ook afnemen/betalen. Ook geld er een minimum van een aantal uren in de maand. Dus als u de ene week 4 dagen nodig heeft en andere week maar 1 dag dan is dat geen probleem. 
Het minimum aantal uren is afhankelijk van uw contract uren per maand. Heeft u een overeenkomst voor 80 uur in de maand dan is het minimum daarvan 80% van die 80 uur. Dus 64 uur betaald u dan sws. Maar hoe die uren worden ingedeeld is in goed overleg heel flexibel. 

Aan het einde van de maand stuur ik de uren door naar het gastouderbureau. Neemt u in werkelijkheid 70 uur af dan betaald u die 70 uur. Neemt u in werkelijkheid die maand 60 uur dan komen er 4 uurtjes bij i.v.m minimale afname. 

Wanneer ik vakantie heb van bijvoorbeeld die week dan gaat er 1/4 van het minimale af. Dit betekend dat u de dagen dat ik op vakantie ben uiteraard geen betalingsverplichtingen heeft. Let op! Bureaukosten moet u zien als een soort sportabonnement. Deze kosten lopen altijd door! 
Helaas is het bieden van opvang zonder gastouderbureau geen optie. Dit is ook alleen maar in uw nadeel want zonder gastouderbureau heeft u geen recht op kinderopvangtoeslag. 

Op dit moment zijn er nog kindplaatsen over op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag voor kinderen van 1 t/m 3 jaar. Op woensdag is er ook nog 1 plekje voor een baby over. 
Omdat ik flexibele opvang bied kan het zijn dat ik op andere dagen ook wel ruimte heb maar dat is geen zekerheid. Heeft u de mogelijkheid om in overleg met uw werkgever of als eigen baas uw uren zelf te regelen dan kan er in samenspraak ook op andere dagen ruimte zijn. Dit is echter wel per week verschillend. 

Heeft u interesse? 
U kunt gerust contact opnemen voor een vrijblijvende kennismaking. 06-81137131. Overdag graag via whatsapp of per mail. In de avonduren ben ik telefonisch beter bereikbaar. 

Marcel 11-09-2019 om 21:17
Komt dit aan?